* Снимката е илюстративна
** Таксуването на меримите стоки се извършва по реално доставеното количество
Доставка в кв. Бояна и районите посочени тук.
Провери цените за доставка тук.
Провери дните и часовете за доставка тук.
Категория: | Луканкови колбаси и салами |
Подкатегория: | Луканка |
Състав: | Свинско месо, говеждо месо, сланина, сол, захар, антиоксиданти: аскорбинова киселина, натриев аскорбат, екстракт розмарин, консервант: калиев нитрат, стартерна култура, подправки: кимион, червен пипер, черен пипер. В неядивна обвивка. |
Луканката е вид сух колбас, характерен за българската кухня. Тя представлява плосък, сурово сушен пресован продукт от месо, с червено-кафяв цвят, равномерно покрит с бяла благородна плесен. Във вътрешността луканката има характерна мозаeчна структура, образувана от отделни малки късчета месо и сланина.
Луканката е вид сух колбас, характерен за българската кухня. Тя представлява плосък, сурово сушен пресован продукт от месо, с червено-кафяв цвят, равномерно покрит с бяла благородна плесен. Във вътрешността луканката има характерна мозаeчна структура, образувана от отделни малки късчета месо и сланина.
* Снимката е илюстративна
** Таксуването на меримите стоки се извършва по реално доставеното количество
Доставка в кв. Бояна и районите посочени тук.
Провери цените за доставка тук.
Провери дните и часовете за доставка тук.
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече