* Снимката е илюстративна
** Таксуването на меримите стоки се извършва по реално доставеното количество
Доставка в кв. Бояна и районите посочени тук.
Провери цените за доставка тук.
Провери дните и часовете за доставка тук.
Категория: | Луканкови колбаси и салами |
Подкатегория: | Луканка |
Състав: | Свинско месо, говеждо месо, сланина, сол, захар, антиоксидант: аксорбинова киселина, консервант: натриев нитрат, подправки. Неядлива обвивка. Появата на плесен и сол по повърхността на продукта при съхранението му е естествен процес и гаранция за качеств |
Луканката е вид сух колбас, характерен за българската кухня. Тя представлява плосък, сурово сушен пресован продукт от месо, с червено-кафяв цвят, равномерно покрит с бяла благородна плесен. Във вътрешността луканката има характерна мозаeчна структура, образувана от отделни малки късчета месо и сланина.
Неповторимият вкус на Карловска луканка се дължи на тайната рецепта, предавана от поколение на поколение в продължение на 100 години, съчетаваща естествени подправки и подбрани меса, както и на влиянието на уникалната микрофлора, обусловена от географското разположение на Карлово.
Луканката е вид сух колбас, характерен за българската кухня. Тя представлява плосък, сурово сушен пресован продукт от месо, с червено-кафяв цвят, равномерно покрит с бяла благородна плесен. Във вътрешността луканката има характерна мозаeчна структура, образувана от отделни малки късчета месо и сланина.
Неповторимият вкус на Карловска луканка се дължи на тайната рецепта, предавана от поколение на поколение в продължение на 100 години, съчетаваща естествени подправки и подбрани меса, както и на влиянието на уникалната микрофлора, обусловена от географското разположение на Карлово.
* Снимката е илюстративна
** Таксуването на меримите стоки се извършва по реално доставеното количество
Доставка в кв. Бояна и районите посочени тук.
Провери цените за доставка тук.
Провери дните и часовете за доставка тук.
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече